Blog

Nieuws, inspiratie en tips

SmartNinja Partnership - wat houdt dat in?

SmartNinja Partnership - wat houdt dat in?

22.11.2019 Jef Van Gool

Met deze informatieve blog willen we je graag uitleggen wat het inhoudt om een partnership aan te gaan met SmartNinja Belgium.

Wanneer en voor wie is een partnership met SmartNinja interessant?

  • Je bent als IT-bedrijf steeds op zoek naar nieuwe junior programmeurs
  • Je wil als sectororganisatie of overheid mensen helpen om hun onontgonnen IT-talenten te ontwikkelen
  • Je bent een coworking, accelerator of andere community met een hart voor IT
  • Je bent een opleider met een gelijkaardig of complementair aanbod

Wie je ook bent, een samenwerking versterkt ieders inspanning en samen bereiken we meer.

Wie is SmartNinja?

SmartNinja Belgium is een jong bedrijf in volle groei waar talent en ontwikkeling van praktische IT-skills centraal staan. Onze school gelokaliseerd in Antwerpen maakt onderdeel uit van SmartNinja.org. SmartNinja is de snelst groeiende fysieke coding academy voor volwassenen (in avondonderwijs) ter wereld. Momenteel actief in meer dan 14 landen, de meeste in Europa en ondertussen al 3 in de Verenigde Staten van Amerika. We leidden reeds meer dan 1000 studenten op wereldwijd. De missie van SmartNinja is mensen helpen hun talenten op IT-gebied te ontdekken en te ontwikkelen. Lees meer over het SmartNinja verhaal in deze blog. 

Doelgroep

Mensen die de talenten van de 21ste eeuw willen leren zijn de belangrijkste doelgroep voor SmartNinja. Dit via korte opleidingen zoals:

Deze opleidingen worden vaak gevolgd door mensen die binnen hun huidige opleiding kunnen profiteren van automatisatie, programmatie of analyse van grote hoeveelheden data. Ook project, account of product managers die zelf niet coderen maar wel met programmeurs moeten communiceren volgen vaak een opleiding. Voor hen is een basisopleiding programmeren interessant om meer inzicht te krijgen in de gedachtegang van een developer.

We bieden ook lange opleidingen:

De gecombineerde lange opleiding Webdevelopment 1 + 2 zijn erop gericht om junior programmeurs af te leveren die direct inzetbaar zijn op de arbeidsarkt.

De lessen die we inrichten zijn van een hoogstaand niveau. Bovendien worden ze aan een vlot tempo gegeven. Om het tempo van de opleiding aan te kunnen, verwachten we bijvoorbeeld dat onze studenten huiswerk maken alleen of in groep. Interessante en verrijkende cursussen maar niet voor zomaar iedereen weggelegd dus… je wordt dan ook enkel met volharding, goede motivatie en de juiste focus een échte SmartNinja. 😉

Een partnership is vooral belangrijk voor bedrijven die steeds op zoek zijn naar junior programmeurs. Na afronding van de WebDevelopment 2 opleiding richten we een SmartMatching event in. U ontvangt van ons de GIT projecten en informatie van de studenten en kan tijdens het SmartMatching event met de studenten in contact komen.

Sommige partners bieden onze cursussen aan hun medewerkers of klanten aan. Indien gewenst kunnen we uw opleidingen aanbieden. Contacteer ons voor meer info.

Lesgevers en locaties

Anderzijds zijn we regelmatig op zoek naar gepassioneerde lesgevers. Hebben jullie mensen binnen jullie team die graag hun passie delen met de opkomende generatie programmeurs en IT'ers? Zij mogen altijd contact opnemen op deze pagina, dan kijken we samen wat er mogelijk is. In de toekomst zoeken we ook locatiepartners. Dit wil zeggen partners die ruimtes ter beschikking stellen waar we onze lessen kunnen organiseren.

Promotie

Last but not least: SmartNinja is nu een dik anderhalf jaar actief in België. We willen blijven groeien en daarom is werken aan naamsbekendheid natuurlijk essentieel. Wij geven onze partners de nodige aandacht via onze eigen kanalen en verwachten van een partner hetzelfde. We publiceren regelmatig interviews op onze blog en social media die u makkelijk kan doorplaatsen in uw communicatie. Ook doen we er alles aan om in de pers te komen, we nemen onze partners graag mee op in onze perscommunicatie. Uiteraard wordt u als partner vermeld op onze website met logo, informatie en een link. ​ Wil je graag net zoals SmartNinja meer bereiken met je organisatie? Contacteer ons en we bekijken de mogelijkheden!

Tot snel

Ontdek onze cursussen

Programmeren voor beginners (Python)

Programmeren voor beginners (Python)

online 26.09.2022

Je eerste stappen als programmeur? Met Python, de programmeertaal bij uitstek. (Beginners)

Vanaf 399,00 EUR

Schrijf je in voor deze cursus

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!