Onze cursussen

Kies hier wat je graag wil leren

HTML en CSS voor beginners

Leer een website bouwen met HTML5 en CSS3

Over de cursus

Je wil websites leren maken? Leer de basisprincipes om webpagina's te ontwikkelen met HTML5 / CSS3 en Bootstrap. Deze cursus is perfect voor beginners en is zowel geschikt voor bedrijven als particulieren.

Ideaal voor grafisch ontwerpers, ondernemers, projectmanagers, freelancers, kleine startende bedrijven, als je op zoek bent naar een nieuwe wending in je carrière of mensen die zich bezighouden met marketing en communicatie, enz...Simpelweg: voor iedereen die de taal van webontwikkeling en communicatie wil leren kennen.

HTML is de taal van het web en één van de hoekstenen waarop het internet gebouwd is. CSS zorgt voor de 'stijl' of vormgeving. De huidige versie van HTML is HTML5 en bij CSS zijn we toe aan versie CSS3. Alle moderne browsers ondersteunen deze versie. Zowel HTML als CSS heb je nodig om een webpagina te kunnen maken. Vaak wordt deze kennis overgeslagen om meteen over te gaan tot het ontwerpen of prutsen aan templates in Wordpress. Maar wil je zelf écht een professionele website bouwen, dan is een grondige kennis van HTML/CSS noodzakelijk.

HTLML / CSS

Programma

Hoe bouw je de structuur van een website op met HTML5 Hoe het uiterlijk van de webpagina te veranderen met CSS3 Hoe maak je ontwerpen met CSS? Het gebruik van tools die in een browser zijn ontwikkeld Gebruik een geweldige code editor zoals Atom Gebruik Bootstrap voor uw Web / App projecten Klinkt alles boven je vreemd in de oren? Maak je geen zorgen, deze cursus is ideaal voor beginners omdat het al deze onderwerpen op een eenvoudige en begrijpelijke manier uitlegt. Ideaal voor het leren programmeren vanaf nul of voor degenen die hun eerste stappen in het programmeren zetten.

Prijs

  • Early Bird: 449,00 EUR
  • Normale prijs: 539,00 EUR
  • Business: 539,00 EUR

Tijdstip

De cursus duurt 4 weken en is verdeeld in twee sessies per week. Elke sessie duurt 1,5 uur. Je zal dus wekelijks 3 uur coderen. De lessen vinden telkens plaats tussen 19.00 en 20.30 uur.

Aanwezigheid

We raden onze studenten aan om elke les bij te wonen. Mocht dit toch niet lukken, geen nood: we stellen een Student Dashboard beschikbaar met het lesmateriaal. Hiermee kan je op elk moment de gemiste les inhalen. Als er nadien toch iets niet duidelijk is kan je altijd vragen stellen aan de instructeurs op het Student Forum.

Goed om te weten

  • Hou er rekening mee dat de cursus praktijkgericht en intensief is.
  • Je hebt geen voorafgaande codeerervaring nodig, maar wel een grote dosis nieuwsgierigheid en goesting om bij te leren.
  • Je neemt een eigen laptop mee (min. 4GB RAM).
  • Een basiskennis van het Engels is nodig om de syllabus te gebruiken.

Inschrijving

Je kan je onderaan deze pagina inschrijven op de wachtlijst. We sturen je dan een mailtje wanneer de datum voor de cursus bekend is. Vervolgens kan je je inschrijven.

Wat na de cursus?

Na de cursus heb je verschillende mogelijkheden. Wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van webdevelopment? Volg dan de cursus Python voor beginners. Na Nadat je HTML/CSS en Python (ook back-end) hebt gevolgd ben je helemaal klaargestoomd voor de cursus Webdevelopment 2.

Vragen?

Is er iets niet duidelijk of twijfel je over welke opleiding je best volgt? Contacteer ons. We helpen je graag verder. Wil je meer weten over deze en andere SmartNinja-cursussen, schrijf je dan hier in voor de infosessie.

Wil je graag een BTW-factuur voor jouw bedrijf dan val je onder het business-tarief, klik dan in het inschrijvingsformulier op 'Early bird' en selecteer 'Business'.


Schrijf je in op de wachtlijst

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

WhatsApp