Incompany ICT opleidingen

We bieden zowel standaard als op maat gemaakte IT-trainingen aan.

Incompany ICT opleidingen

Alle SmartNInja ICT opleidingen worden ook als in-company ICT opleiding gegeven. We bieden zowel standaard als op maat gemaakte IT-trainingen aan.

Trainingen op maat

Volg met jouw afdeling, team of organisatie een training die het best bij de noden en het interesseveld van jouw medewerkers aansluit. Wat maakt onze bedrijfstrainingen uniek? De inhoud en vorm van onze opleidingen zijn flexibel. Cases en theorie kunnen op maat van jouw bedrijf of sector worden ingericht. Onze lesgever komt naar je toe of geeft de training op een locatie naar keuze. Beschik je zelf niet over een geschikte ruimte? Dan is er de mogelijkheid de trainingen bij SmartNinja te laten doorgaan.

We stemmen graag jullie behoeften en wensen naadloos af met de inhoud van de training zodat collega’s en medewerkers een intens leermoment ervaren met tips die nadien bruikbaar zijn op de werkvloer. Opleidingen en trainingen kunnen zowel in het Nederlands, Frans of Engels worden gegeven.

Contacteer ons via onderstaand formulier om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Waarom een in-house training?

Tijdens een bedrijfstraining worden specifieke leerwensen uitgediept. Een doelgerichte inhoud en bovendien geen kosten en tijdverlies aan verplaatsing maken een in-company training voor bedrijven een ideale keuze. Daarnaast is er tijdens een in-house training voldoende ruimte om bedrijfsspecifieke vraagstukken samen met de lesgever te analyseren en op te lossen. Dit leidt tot waardevolle leermomenten. Alle deelnemers ontvangen na de training een SmartNinja certificaat als bewijs van deelname.

Beschikbare opleidingen

We bieden een breed spectrum van IT-opleidingen aan. Een ruime keuze dus! Toch op zoek naar een specifieke opleiding die hieronder niet vermeld staat? Aarzel niet contact met ons op te nemen, we bekijken graag samen wat de mogelijkheden zijn.

Interesse? Vul onderstaand contactformulier. Vermeld jouw bedrijf en de opleiding waarover je meer informatie wil en wij nemen contact met je op.


Vragen? Shoot!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!