Onze cursussen

Kies hier wat je graag wil leren

Webdevelopment 1

Antwerpen 15.04.2019 - 03.07.2019

CURSUS GEGEVENS

  • Periode: 15 April - 3 juli 2019
  • Lesdagen: maandag en woensdag
  • Tijd: 18:00 - 19:30 uur (onder voorbehoud)
  • Lessen: 24 (elk 1,5 uur)
  • Locatie: Fosbury & Sons, Mechelsesteenweg 271 bus 1.1, 2018 Antwerpen
  • Niveau: beginners
  • Normale prijs: 1.599,00 EUR
  • Early-Bird prijs: 799,00 EUR (inschrijven tot en met 01/04)
  • Late-Bird prijs: 849,00 EUR (inschrijven tot en met 07/04)
  • Max. Aantal deelnemers: 12 personen

Webdevelopment opleiding

PROGRAMMA

Eerste deel: front-end webdesign

In het eerste deel maak je kennis met de 2 belangrijkste programmeertalen die je moet kennen als webontwikkelaar: HTML en CSS. Nadien verkennen we het populaire CSS-framework Bootstrap, zo leer je je nieuwe websites sneller te ontwikkelen. Je bouwt je je eigen CV op als webontwikkelaar op GitHub.

Deel twee: Python Basisprincipes

In deel twee van de opleiding webontwikkeling leer je de basisprincipes van programmeren voor het web. Smartninja gebruikt Python om jou de basisprincipes van webontwikkeling aan te leren. Python is een van de meest populaire en meest toegankelijke programmeertalen dankzij de ongecompliceerde en elegante syntaxis.

Deel drie: Back-end webontwikkeling met Python en Google App Engine

Elke website heeft zowel een back- als een frontend nodig. In deel drie bouw je een volledige website op met Python en leer je hoe je een web-app uploadt met Google App Engine Hosting en Datastore.

Deze cursus is erg praktijkgericht - tijdens de les werk je aan meer dan 20 verschillende projecten die je een schat aan codeerervaring opleveren. Deze projecten kan je allemaal oplijsten op je GitHub profiel en ze kunnen zo als je coding CV dienen. Aan het einde van de cursus ontvangen alle cursisten een certificaat.

opleiding webdevelopment

INFO

prijs

De cursus kost 1599,00 EUR. Als je je tijdig aanmeldt heb je recht op de speciale Early-Bird prijs voor slechts 799.00 EUR.

Wanneer vindt de cursus plaats?

De cursus duurt 12 weken. De lessen vinden twee keer per week plaats (telkens 1,5 uur per sessie, 24 sessies in totaal).

Voorwaarden

Je hebt geen codeerachtergrond nodig om deze cursus bij te wonen. Een grote dosis nieuwsgierigheid voor code en website ontwikkeling is wel een must! In principe kunnen totale beginners bij Smartninja aan de slag. De opleiding is ZEER veeleisend voor mensen zonder voorkennis. Dagelijks huiswerk is nodig om de opleiding tot een goed einde te brengen! Elke les bevat immers een ander hoofdstuk en (niet verplicht maar) na elke les kan je een thuiswerk oefening maken. Veel studenten spreken samen af om tussen de lessen door samen oefeningen te maken. Er is ook een forum waar je je oefeningen kan plaatsen en waar je met de lesgever kan communiceren.

Ben jij gemotiveerd om jezelf om te scholen tot webontwikkelaar of programmeur? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

u hebt een laptop nodig met minimaal 4 GB RAM en een basiskennis van het Engels (Engelse syllabus).

Na de cursus

We werken nauw samen met verschillende IT-bedrijven en geven hen op regelmatige basis een lijst met de meest geschikte studenten. Ook brengen ze ons op de hoogte van aankomende vacatures. Deelname aan een SmartNinja-cursus vergroot je kans om een ​​IT-baan te krijgen.

Betaling

De cursus kan in twee termijnen worden betaald: 50% van het bedrag betaal je voordat de cursus begint, de resterende 50% betaal je tot een maand na de start.

Na het invullen van ons registratieformulier ontvangt u een factuur die binnen een week moet worden betaald. Hoe sneller hoe beter, de plaatsen zijn beperkt!

Vragen?

Heb je vragen of weet je niet zeker welke cursus het best aan jouw eisen voldoet? Stuur ons een e-mail of bezoek onze infosessie en u ontvangt een compact overzicht van SmartNinja en onze cursussen.


Bedragen

Kostprijs van de cursus* Beschrijving Uiterste betaaldag
799,00 EUR Early Bird Dit bedrag is geldig tot 01.04.2019
849,00 EUR Late Bird Dit bedrag is geldig tot 07.04.2019
1599,00 EUR Normale prijs Dit bedrag is geldig tot 14.04.2019

* Alle bedragen zijn inclusief BTW.


Schrijf je in voor de cursus

Door jouw inschrijving accepteer je de algemene voorwaarden van de SmartNinja Coding School.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!