Onze cursussen

Kies hier wat je graag wil leren

Web development 1

Leer de basiskennis van het programmeren met de opleiding Web development 1

CURSUS GEGEVENS

  • Periode: later te bepalen
  • Weekdagen: dinsdag en donderdag
  • Tijd: 18:00 - 19:30 uur
  • Lessen: 24 (elk 1,5 uur)
  • Locatie: Fosbury & Sons, Mechelsesteenweg 271 bus 1.1, 2018 Antwerpen
  • Niveau: beginners
  • Prijs: 1.599,00 EUR
  • Late Bird-prijs: 849,00 EUR
  • Max. Aantal deelnemers: 12 personen

enter image description here

PROGRAMMA

Eerste deel: front-end

In het eerste deel maak je kennis met de 2 belangrijkste programmeertalen: HTML en CSS. Nadien verkennen we het populaire CSS-framework Bootstrap en bouw je je eigen CV op als programmeur met GitHub.

Deel twee: Basisprincipes van Python

In deel twee leer je de basisprincipes van programmeren met Python. Python is een van de meest populaire en toegankelijke programmeertalen dankzij de ongecompliceerde en elegante syntaxis.

Deel drie: Back-end ontwikkeling met Python en Google App Engine

Elke website heeft zowel een back- als een frontend nodig. In deel drie bouw je een volledige website op met Python en leer je hoe je een web-app uploadt met Google App Engine Hosting en Datastore.

Deze cursus is erg praktijkgericht - tijdens de les werk je aan meer dan 20 verschillende projecten die je een schat aan codeerervaring opleveren. Deze projecten kan je allemaal oplijsten op je GitHub profiel en ze kunnen zo als je coding CV dienen. Aan het einde van de cursus ontvangen alle cursisten een certificaat.

enter image description here

INFO

prijs

De cursus kost 1599,00 EUR. Als je je nu aanmeldt heb je recht op de speciale Late Bird-prijs voor slechts 849.00 EUR.

Wanneer vindt de cursus plaats?

De cursus duurt 12 weken, verdeeld in twee sessies per week (1,5 uur per sessie, 24 sessies in totaal). De juiste begin en einddatum worden later bepaald.

Voorwaarden

Je hebt geen codeerachtergrond nodig om deze cursus bij te wonen - totale beginners kunnen bij ons onmiddelijk aan de slag. U hebt alleen een laptop nodig met minimaal 4 GB RAM en een basiskennis van het Engels (Engelse syllabus). En natuurlijk een grote dosis nieuwsgierigheid voor code!

Na de cursus

We werken nauw samen met verschillende IT-bedrijven en geven hen op regelmatige basis een lijst met de meest geschikte studenten. Ook brengen ze ons op de hoogte van aankomende vacatures. Deelname aan een SmartNinja-cursus vergroot je kans om een ​​IT-baan te krijgen.

Betaling

De cursus kan in twee termijnen worden betaald: 50% van het bedrag betaal je voordat de cursus begint, de resterende 50% betaal je een maand na de start.

Na het invullen van ons registratieformulier ontvangt u een factuur die binnen een week moet worden betaald. Hoe sneller hoe beter, de plaatsen zijn beperkt!

Vragen?

Heb je vragen of weet je niet zeker welke cursus het best aan jouw eisen voldoet? Schrijf ons een e-mail of bezoek onze infosessie en u ontvangt een compact overzicht van SmartNinja en onze cursussen.


Schrijf je in op de wachtlijst

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!